Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se recomanda citirea cu atentie a acestora. HATO isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Acest magazin virtual este intretinut si administrat de HATO Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.hato .ro , va fi denumita Client. Adresa web www.hato .ro este proprietatea HATO si va fi denumita in continuare www.hato .ro . Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.hato .ro , vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului este proprietatea HATO si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul HATO a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.hato .ro in scopul copierii continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al SC HATO SRL

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in niciun caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. HATO nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii

HATO nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, HATO isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Valoarea maxima a obligatiilor HATO fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de HATO  de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora. Dupa acceptarea prin semnatura a produselor de catre client, HATO  nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Termene de livrare

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul www.hato .ro , se incadreaza in intervalul de 1 pana la 8 zile lucratoare. In cazuri exceptionale HATO  poate mari termenul de livrare.

Taxe suplimentare

Functie de locatia clientului si valoarea comenzii, HATO  poate percepe o taxa de transport din partea clientului. De asemenea, atunci cand este cazul, clientul trebuie sa plateasca taxa de ramburs serviciului de curierat folosit pentru livrarea produselor.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.hato .ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.hato .ro , va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului www.hato .ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si HATO va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.